Company Logo

mobiel 06-53909433
info@reinierdurge.nl


ParticulierOok voor particulieren en zelfstandig werkende koks ( die het niet vergoed krijgen van hun werkgever) bestaat er de mogelijkheid om hun tafelbestek en eventuele koks- c.q. keukenmessen te laten slijpen.

Als u een boterham of een goed gebakken biefstuk met een mes door wilt snijden en het wordt een drama…

 
…dan is het tijd om uw bestek onderhanden te laten nemen door een vakman.

Als geen ander weet ik hoe storend het kan zijn als u, bij u thuis, een goed gebakken biefstuk leeg drukt met een bot mes.

Als het snijden van een gewone boterham, of het doorsnijden van een vers gebakken pistolet een probleem geeft, is het raadzaam om uw tafelbestek te laten voorzien van een nieuwe golfsnede.

Meestal zijn de nieuwe aangeschafte tafelmessen voorzien van een karteltje dat door de fabriek erin is gestanst, dit heeft niets te maken met een golf die erin is geslepen. Cassettes met merken zoals Sola, Gero, Keltum, Van Kempen & Begeer en Villeroy & Boch zijn hier een voorbeeld van

Andere merken worden vaak ingekocht door instellingen die regelmatig nieuwe messen in omloop brengen. Dit zijn relatief goedkope messen omdat men rekening moet houden met het verloop.
Zodoende voorzie ik ook splinternieuwe messen van een nieuwe “golfsnede”.

U kunt op afspraak uw materiaal verzenden of bij mij afgeven.
Op de dag dat ik het ontvang zorg ik ervoor dat uw materiaal nog de zelfde dag wordt geslepen en retour wordt verzonden. U dient wel de verzendkosten te betalen.
Deze bedragen 2 x 6,75 euro dan mag u tot een gewicht van 10kg verzenden.

U kunt contact met mij opnemen via de mail of per telefoon.
Vraag naar de mogelijkheden.